Dos podis més al Borrufa

• Arià Missé guanya la segona medalla personal, una plata, i Kevin Courrieu, bronze en el segon dia
ARCALÍS

El català Ferriol Llibre, guanyador en el gegant d'infants 2 masculí, supera una porta ahir a la Portella del Mig Foto: LAIA BUIRA

Després dels dos bronzes aconseguits per Carla Navarro i Arià Missé el dilluns en el primer dia de Borrufa 2012, ahir van caure dos podis més per a la parròquia tricolor. Arià Missé va tornar a rebre una medalla, aquesta de plata, i Kevin Courrieu va sumar un altre bronze.

No hi ha dubtes de què l'equip masculí d'infants 2 és el que més beneficis esportius estan donant a la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) en el vintè aniversari de d'aquesta competició, que amb 24 països representats està sent competitiva com mai. Missé repeteix podi en el gegant disputat a la Portella del Mig d'Arcalís només superat pel català Ferriol Llibre, el qual ahir va tornar a marcar el millor crono. L'únic que ho podia impedir era Kevin Courrieu, una de les grans promeses de l'esquí alpí del país que en la segona mànega va ser el més ràpid amb diferència –gairebé dos segons– però que les errades que l'havien fet cometre en la primera el van relegar al tercer lloc a només una centèsima del seu company de la FAE i a 35 del guanyador. La comparativa de temps ho diu tot: Courrieu va fer 54,06s en la primera baixada –setè millor temps– i 50,29 en la segona; Llibre 51,89 –millor temps– i 52,11 –segon millor– i Missé 52,23 i 52,11.

Aquí acaben les medalles del dia però no els bons resultats en el gegant d'infants 2 masculí ja que Jan Sasplugas va ser el següent classificat, el quart, i Llorenç Martín l'onzè. Van abandonar Josep Farré, Robert Martí i Albert Pérez.

En infants 2 femení Carla Navarro va tornar a ser la tricolor més ràpida, però ahir ja no va poder pujar al podi; sisena a més de dos segons de la tercera. Per darrera d'ella trobem a Marta Ribó, setena, Sissi Hinterreitner, onzena i Noemí Mora, que va abandonar en la primera mànega.

En l'eslàlom d'infants 1 a Les Canals la jornada no va bé, sobretot en la categoria femenina. Laura Arnabat és una de les millors però de nou va abandonar en la segona mànega quan en la primera havia registrat el tercer millor temps i amb més d'un segon de diferència sobre la quarta, la britànica Melissa Maiklen, que al final va guanyar el bronze.

Maria Palmitjavila també va quedar fora de competició en la segona mànega –en la primera estava a prop de les deu primeres– i Clàudia Mijares, l'única de la FAE que va acabar, va obtenir el 14è lloc.

Per últim, en infants 2 masculí Quim Rodríguez va tornar a estar entre els millors, tot i que de nou es va quedar sense metall. Dilluns havia estat quart i ahir va ser sisè, a poc més d'un segon del tercer. Mario da Cruz també va entrar en el top-ten amb un novè lloc, Cerni Mesa va ser 18è i Pol Suárez i Romà Vinyals van abandonar en la primera mànega.

Avui hi ha un supergegant, com a prova individual i com a part de la supercombinada, que acollirà també un eslàlom.