PUBLICITAT

El menor implicat a l'accident a la C-14 està a l'UCI però «estable»

  • Les dues dones andorranes ingressades a Lleida ja han estat traslladades a planta
EL PERIÒDIC
PINELL DE SOLSONÈS

Periodic
Intents de rehabilitació als accidentats, minuts després del xoc, aquest diumenge Foto: @EDUARDALVAREZ87

El menor de tres anys d'edat que va resultar ferit en l'accident mortal de diumenge a la tarda a la C-14, entre les localitats de Ponts i la Bassella, es troba «estable dins de la gravetat» segons van informar des del departament de Comunicació de l'Hospital de Sant Pau, a Barcelona. L'infant continua a la Unitat de Cures Intensives, on va ingressar poc després del sinistre quan un helicòpter medicalitzat el va traslladar al centre hospitalari barceloní.

El menor viatjava en una furgoneta amb matrícula andorrana, on també hi havia dues dones andorranes, de 41 i 35 anys d'edat. Van resultar ferides de gravetat, però de menys consideració que l'infant.

En el seu cas van ser traslladades a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, on van ingressar al servei d'Urgències i van estar durant tot el matí d'ahir en observació. Ja entrada la tarda, però, van ser traslladades a planta, tenint en compte que evolucionaven favorablement de les seves ferides. El seu estat no és greu, van informar des de l'hospital. Per aquest motiu, podrien ser donades d'altra durant el dia d'avui

Col·lisió amb dues morts / L'accident es va produir cap a les 15 hores al punt quilomètric 129 de la C-14, al terme municipal de Pinell de Solsonès en una zona amb tres carrils. Per causes que encara es desconeixen, dos vehicles, un d'ells l'andorrà, van col·lisionar frontalment.

L'altre vehicle implicat en l'accident era espanyol. Hi viatjaven dos joves, un noi i una noia de 18 i 19 anys d'edat respectivament. Vivien a Riera de Gaià i a Torredembarra, a la província de Tarragona. Venien de fer estada i esquiar a Andorra. Avui se celebrarà el seu enterrament.

Arran de l'accident la via va quedar totalment tallada durant dues hores, registrant posteriorment retencions de més de 10 quilòmetres. Hi havia un volum important de trànsit per ser final de cap de setmana. Es va haver de desviar el trànsit per carreteres secundàries.

El Servei Català de Trànsit va informar que aquest accident mortal de Pinell de Solsonès va suposar el tercer d'aquest cap de setmana a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Va ser un cap de setmana negre, amb cinc víctimes mortals a les carreteres catalanes. Dos d'elles, de 34 i 50 anys, a la C-55 a l'alçada de Cardona. També va ser un xoc frontal. El darrer, un jove de Vielha, va morir quan el seu vehicle va sortir de la via per causes desconegudes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT