PUBLICITAT

Duró explicarà el seu «coeficient d'optimisme»

  • El consultor empresarial parlarà dels beneficis de la felicitat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Emili Duró en una conferència Foto: EL PERIÒDIC

Emili Duró, reconegut i mediàtic consultor, coatch empresarial i conferenciant, protagonitzarà demà, a partir de les 20.30 hores al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, la xerrada titulada Com s'ha de gestionar la il·lusió en temps de canvi. La sessió està organitzada conjuntament per la Fundació Crèdit Andorrà i la Fundació Jacqueline Pradère i és d'entrada lliure.

Duró, llicenciat en Ciències Econòmiques i màster per Esade, és assessor i consultor de nombroses empreses. Està considerat un conferenciant «gurú» sobre els beneficis de la felicitat i l'optimisme en el creixement personal i professional, a través del que ell mateix anomena el «coeficient d'optimisme», com a clau per assolir l'èxit professional a través de l'èxit personal.

Duró creu que la família i els primers anys de vida són determinants per al desenvolupament dels principals aspectes de la personalitat i el comportament futur de les persones. Això li permet defensar, amb anècdotes i experiències, que els fracassos professionals rarament es deuen a causes tècniques i sí en canvi al desenvolupament emocional. En paraules de Duró «perquè un negoci vagi bé, primer s'ha de treballar l'interior de cadascun de nosaltres, que és on hi ha tota la força i l'energia per aconseguir qualsevol cosa que ens proposem».

Durant la xerrada, Duró apel·larà a l'optimisme i la il·lusió per fer front al canvi i superar les pors que paralitzen les persones i els impedeixen ser felices. En aquest sentit, defensarà el «coeficient d'optimisme» com un indicador a treballar i explicarà perquè «s'estima que les persones felices i optimistes rendeixen entre un 65 i un 100% més que les persones no optimistes».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT