PUBLICITAT

El vintè aniversari del Borrufa arrenca amb dues medalles

  • Carla Navarro i Aria Misse, infants 2 de primer any, pugen al tercer calaix del podi en l?eslàlom
EL PERIÒDIC
ARCALÍS

Periodic
Navarro, a la dreta, amb el bronze ahir. Foto: el periòdic

El vintè aniversari del trofeu Borrufa va començar ahir de la millora manera: dues medalles. Carla Navarro i Aria Misse, corredors de primer any de la categoria infants 2, van fer un bronze en l’eslàlom disputat a la pista Les Canals per estrenar de la millor manera la primera jornada de l’edició del 2012 que es va caracteritzar per les ventades esporàdiques, tot i que va lluir el sol al sector d’Arcalís de Vallnord.
Navarro es va quedar a 1,7s de la guanyadora, l’argentina Francesca Baruzzi, en una cursa en la qual Andorra va tenir la millor representació. Ho demostra la classificació, ja que per darrera d’ella van acabar Noemi Mora, Marta Ribó i Mariona Raméntol.  Quatre tricolors entre les sis primeres demostra que els esquiadors del Comitè de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) de la fornada del 1997 i 1998 comença a tenir els seus fruits. La nota negativa en aquesta categoria la va protagonitzar Sissi Hinterreitner, que en la primera mànega havia fet dinou centèssimes menys que Navarro però amb el tercer millor temps va haver d’abandonar en la segona mànega.
La categoria d’homes d’infants 2 també va dur bones notícies amb un altre bronze de Misse, gràcies a una fantàstica segona mànega. En el top-ten també trobem a Jan Sasplugas –sisè–, Josep Farré –setè– i Llorenç Martín –desè– i uns dels favorits per fer podi, Kevin Courrieu, va haver d’abandonar en la primera mànega igual que Robert Martí i Albert Pérez, aquest últim en la segona i quan tenia el desè millor temps.
En infants 1, que feien gegant a la Portella del Mig Laura Arnabat, al límit, va caure en la segona mànega quan havia fet el millor temps en la primera, traient gairebé un segon a la seva perseguidora, la francesa Doriane Escane, qui finalment es va endur l’or. La millor andorrana va ser Clàudia Mijares amb un setzè lloc i a bansa d’Arnabat també van abandonar Maria Palmitjavila.
En nois Quim Rodríguez va fer un quart lloc, distant del podi –a més d’un segon–, Mario da Cruz va ser el novè, Romà Vinyals el 13è, Cerni Mesa 20è i Pol Suárez va abandonar. Avui, segona jornada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT