PUBLICITAT

Podi de Josh Alayrach en un gegant FIS a la Molina

  • Pol Ferrer pateix una caiguda en l'escalfament i estarà uns dies de baixa
EL PERIÒDIC
LA MOLINA

Periodic
Josh Alayrach, en una competició de l'any passat al Principat Foto: EL PERIÒDIC

Dos dies després de fer un segon lloc en eslàlom en el mateix escenari, Josh Alayrach va tornar a pujar al podi ahir en el gegant FIS disputat a de la Molina, sent l'andorrà més destacat de la jornada en l'estació catalana.

Alayrach va acabar a només 29 centèsimes del guanyador, l'espanyol Juan del Campo, però va sumar 54,19 punts que milloren sensiblement els 59,90 que tenia en la disciplina que més domina.

També cal destacar la cinquena posició de Jan Misse, que va finalitzar a poc menys de tres segons del seu company de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) i que per a ell també es tradueix una millora en els punts: tenia 99,11 en la disciplina que més brilla i ahir en va fer 79,77.

Nil Esteve va completar l'actuació tricolor entrant també en el top-ten tot i que fa només una setmana que va entrar en el rànquing FIS. Havia fet 119,91, 107,77 i 128,84 en els gegants fets a Orcieres i Ancelle, i ahir va obtenir 109,83 punts més.

Segons l'entrenador del grup Comitè de la FAE Marc Gutiérrez: «Els resultats són bons perquè han fet els deures a la pista. La recompensa la tenen amb els punts que s'han fet avui i esperem que en el segon gegant [avui] pugem un pas més endavant perquè crec que encara tenen una mica de marge de millora».

La mala notícia la va protagonitzar Pol Ferrer, qui es va lesionar després d'una caiguda mentre escalfava i s'ha fet una subluxació de menisc que el deixarà fora de competició i d'entrenament durant uns dies. «Afortunadament no té cap lligament ni tendó afectats», va comentar el director tècnic, Carles Visa.

D'altra banda i seguint en esquí alpí, els dos millors exponents de l'equip masculí, Roger Vidosa i Kevin Esteve, havien de disputar ahir una prova a Hoch Ybrig (Suïssa) però aquesta va ser anul·lada a causa d'una tempesta de neu.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT