PUBLICITAT

Teatre per Riure amb Pep Cruz, Godoy i Jordi LP

  • La cita recupera el format de tres obres i abaixa els preus de les entrades de 24 a 18 euros
24012012_txr1
El conseller de Cultura i Esports, Àlex Mitjana, i el coordinador del Departament de Joventut, Esports i Cultura del Comú de Canillo, Francesc Oriol, han presentat la IV edició de Teatre per Riure. Foto: ANA / M. C.
Els actors Pep Cruz, Godoy i Jordi LP seran els protagonistes de la quarta edició de Teatre per Riure que recupera el format de tres obres i abaixa els preus de les entrades de 24 a 18 euros. El pressupost d'enguany és de 15.400 euros, un 15% de la partida que el Departament de Cultura del Comú destina a esdeveniments culturals, però un 40% menys que en l'edició del 2011. Les entrades es posaran a la venda aquest dilluns al Palau de Gel i a MoraBanc. Les obres es representaran els divendres a les 22 hores a l'auditori del Palau de Gel.

El cicle Teatre per Riure arriba aquest mes de febrer amb una nova edició, la quarta, en la qual recupera el format de tres obres de la mà de Pep Cruz, Godoy i Jordi LP.

Amb un pressupost de 15.400 euros, el Comú espera arribar a xifres similars a les dels anys anteriors, entre 700 i 800 espectadors. Tot i reduir un 40% la dotació econòmica per a la temporada de teatre respecte al 2011, aquesta segueix suposant al voltant del 15% de la partida del Departament de Cultura per a esdeveniments culturals, segons ha indicat el seu coordinador, Francesc Oriol.

D'altra banda, el preu de les entrades generals baixa de 18 a 15 euros i els usuaris del Carnet Jove i la Carta Magna tindran un descompte de 3 euros, amb l'objectiu d'adaptar-se a la situació econòmica actual, com ha manifestat Oriol.

El responsable de cultura ha valorat positivament la tercera edició de Teatre per Riure, quan, tot i haver de suspendre la primera funció, la recaptació va permetre cobrir fins al 53% dels costos de contractació i de muntatge.

Enguany, ja que no ho va poder fer l'any passat per una indisposició, serà Pep Cruz amb l'obra Top Model l'encarregat d'obrir la quarta temporada de teatre de Canillo. Cruz que dirigeix i interpreta el text de Sergi Pompermayer coproduït per Dagoll Dagom, aborda amb humor la preocupació de la societat actual pel físic i l'aspecte exterior. L'obra es representarà el divendres 3 de febrer a les 22 hores a l'auditori del Palau de Gel.

Al mateix lloc a la mateixa hora el 2 de març, Godoy protagonitzarà Veràs que todo és mentira. Una obra dirigida per Berto Romero i Andreu Buenafuente en la qual Godoy ofereix un monòleg sobre la mentida i com aquesta està present en la nostra vida quotidiana.

Per últim, Jordi LP, humorista, cantant i showman portarà al Principat el seu espectacle basat en la improvisació, les imitacions i el contacte amb el públic el 20 d'abril a les 22 hores.

Les entrades per al primer espectacle es posen a la venda aquest mateix dilluns al Palau de Gel i a MoraBanc i un cop acabi cada obra es podran adquirir les entrades per la següent per les mateixes vies.

Baixa el pressupost de cultura
El conseller d'Esports i Cultura del Comú de Canillo, Àlex Mitjana, ha reconegut aquest dilluns que el pressupost destinat a aquest àmbit serà menor que el de l'anterior mandat. Encara no està tancat, ha assegurat, però està clar que "tots ens haurem d'ajustar el cinturó".

Segons Mitjana es continuarà amb les activitats programades i previstes per l'anterior corporació, tot i que esperen tenir el pressupost tancat en quinze dies o un mes per poder establir les prioritats del departament i veure cap a on dirigeixen els seus esforços.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT