PUBLICITAT

Accident mortal amb un menor i dues dones ferides d'Andorra

  • Dos cotxes, un del Principat, col·lisionen a la C-14 causant la mort de 2 joves
EL PERIÒDIC
PINELL DE SOLSONÈS

Periodic
Intent de reanimació d'una de les persones accidentades, ahir a la tarda. Foto: @eduardalvarez87?

dues persones veïnes de Tarragona van perdre la vida ahir a la tarda a la C-14, a l'alçada del municipi de Pinell del Solsonès. L'accident va produir-se cap a les 15 hores, quan, per causes que encara es desconeixen, dos vehicles, un d'ells amb matrícula andorrana, van col·lisionar frontalment. A més de les dues víctimes mortals van resultar ferides les tres persones que viatjaven al vehicle andorrà: dues dones amb ferides greus i un menor de tres anys que va ser traslladat amb l'helicòpter medicalitzat del SEM a l'hospital de Sant Pau de Barcelona.

L'accident va tenir lloc cap a les 15 hores a al punt quilomètric 129 de la C-14, al terme municipal de Pinell del Solsonès. L'estat del menor és estable dins la gravetat, segons van informar des de l'hospital barceloní, mentre que les dues dones que viuen al Principat presenten ferides de menys consideració. Van ser traslladades a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Pel que fa als dos joves que van perdre la vida, un noi i una noia, tenien 18 i 19 anys i eren veïns de Torredembarra i de la Riera de Gaià, també al Tarragonès.

Arran de l'accident, la via va quedar totalment tallada durant dues hores, registrant posteriorment retencions de més de 10 quilòmetres. Es va haver de desviar el trànsit per carreteres secundàries.

En el sinistre hi van intervindre cinc dotacions de Mossos d'Esquadra, quatre vehicles de Bombers de la Generalitat i dos unitats i l'helicòpter medicalitzat del SEM.

El Servei Català de Trànsit va informar que aquest accident mortal de la C-14 va suposar el tercer d'aquest cap de setmana a la xarxa viària interurbana de Catalunya. La xifra de víctimes mortals s'eleva a cinc.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT