PUBLICITAT

Raid solidari per ajudar les poblacions del desert del Marroc

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un plobat de la regió per on correrà la caravana. Foto: TRAVEL XPERIENCE

L'agència de viatges Travel Xperience i l'hotel Kasbah Ouzina organitzen un raid solidari des d'Andorra per conèixer i ajudar les poblacions del desert del Marroc, i en especial els infants que hi viuen. La iniciativa consisteix en fer una recollida de material escolar i productes d'higiene entre la població andorrana i emprendre un viatge per Setmana Santa amb vehicles tot terreny per portar el material fins a la població l'Ouzina i els pobles del voltant, situats al sud-est del Marroc.

El raid solidari tindrà lloc entre el 31 de març i el 8 d'abril, i compta amb la col·laboració de diverses empreses i associacions del país i els comuns de Sant Julià de Lòria i Ordino, que seran els punts de recollida de material a partir de l'1 de febrer, informa l'ANA.

L'objectiu d'aquesta caravana solidària és doble. D'una banda, conscienciar els nens d'Andorra de les condicions que viuen els infants d'aquests pobles, i és per aquest motiu que el viatge s'ha pensat especialment per a famílies. D'altra banda, es vol fer una acció directa per ajudar en el desenvolupament d'aquestes poblacions, gràcies al material que es recollirà, i també a través d'un projecte d'instal·lació d'equips solars per donar llum a l'escola del poble d'Ouzina.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT