PUBLICITAT

Lluís Marín agafa la via errònia i es queda en vuitens de final: 42è

  • La FAE reestructurarà el seu calendari per recuperar cites de Copa d'Europa i del Món
EL PERIÒDIC
VEYSONNAZ / LA MOLINA

Periodic
Marín, a la dreta del tot, durant la primera prova de la Copa del Món a Telluride, on va ser 19è Foto: EL PERIÒDIC

No sempre la sort acompanya, i moltes vegades les errades es paguen cares, perquè en l'esport, quan esculls una via que no és la bona, a vegades no hi ha marxa enrere, i això precisament és el que li va passar a Lluís Marín en la segona prova de la Copa del Món que disputava aquesta setmana, gairebé consecutivament, a Veysonnaz. Ahir, quan va voler agafar l'espai, va entrar per no tocava ?coses de l'adrenalina, de la tensió i de la lluita a la batalla?, i va quedar fora d'opcions. Resultat: es quedar als vuitens de final. En la classificació, el 47è, molt lluny, massa lluny, de les bones previsions.

Marín tenia tot de cara després de la bona actuació del dia anterior en les qualificacions, quan va ser setè. Però això, que ja se sap que no importa massa perquè cada baixada és un món, va quedar en no res. El surfista de neu de la Federació Andorrana d'Esquí va voler entrar per l'interior, i aquí es va acabar. El seu entrenador, Pere Goicoechea, va informar ahir la FAE que, possiblement, el camí exterior hagués estat el millor. Coses del directe.

«Ja ho sabíem que un resultat així podria arribar», va manifestar ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa. «És una carrera que no ha anat bé perquè no s'ha agafat la bona línia, però no passa res», hi va afegir.

En tot cas, el futur de competicions de Marín passa ara per unes reunions prèvies. «Ara hem de reestructurar el calendari, perquè hem de recuperar les proves de la Copa d'Europa i del Món», va informar Visa.

ELS JOVES, A LA MOLINA I PILA / Els esquiadors d'alpí andorrans han tingut un cap de setmana intens que es va completar ahir amb un eslàlom a la Molina i un gegant a Pila (Itàlia). Amb tot, els resultats no han estat massa satisfactoris per a la FAE.

A la cita a la Cerdanya, amb força presència d'esquiadors del Principat, Jan Missé va ser el millor andorrà amb la 7a plaça, mentre que Nil Esteve va acabar 16è, Marc Pinar 26è, Iván Del Moral 34è i Oxan Binon 46è. En el capítol de desqualificats, Jordi Troguet, i en el d'abandonaments, en la segona mànega, Romain López, i en la primera Nicolàs López, Bruno Ribeiro, Guillem Casal, Pol Ferrer i Josh Alayrach. En categoria femenina, Ana Endros va ser 32a i última.

Per últim, a Pila Àxel Esteve va finalitzar 16è, mentre que Robert Solsona va ser 35è, Marc Vieitez 52è i Matías Vargas 74è. Gabriel Barios va abandonar en la segona mànega.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT