PUBLICITAT

Els gols de Victor Hugo situen líder el Lusitans

  • El Pidasa cau a la tercera plaça, mentre que Escale i Matecosa mantenen el pols a la lliga
EL PERIÒDIC
ALÀS / SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Una imatge del duel d'ahir a Aixovall entre el Principat i l'Inter Escaldes. Foto: ÀLEX LARA

Era el d'ahir un d'aquests enfrontaments que podia deixar moltes coses clares, i així va ser. El Construccions La Posa Lusitans torna a deixar ben clares les seves intencions en aquesta lliga, i més després d'encadenar bons resultats que, amb el d'ahir, suposen que l'equip que entrena Vicenç Marqués sigui el nou líder. Ahir van derrotar per 2-0 el Pidasa Santa Coloma, una cosa potser impensable fa uns anys, i ara tota una realitat. Les dues dianes de Victor Hugo capgiren la classificació i li donen una emoció a la competició que fa temps no tenia. Per altra part, els perseguidors, Matecosa Sant Julià i Escale Santa Coloma, mantenen el pols: ahir tots dos equips tampoc no van fallar i van vèncer els seus rivals.

Victor Hugo va posar de cara les coses per al seu equip als tres minuts de joc a un camp d'Alàs amb poc ambient a la graderia. Abans del descans, el 2-0, obra també de Victor Hugo, va permetre el Lusitans pensar en el triomf. En la segona part, el Pidasa va voler tenir el control, però no va tenir capacitat de marcar.

En els altres partits, el Matecosa va guanyar 1-2 el Transports Couto Engordany. Girau va avançar els lauredians als 38 minuts, i Sebas Gómez va posar el 0-2 en el 60. Óscar Duran va retallar en el 79, però res més va poder fer el seu equip.

El duel entre el Principat i el Construccions Modernes Inter Escaldes va acabar 2-0 per als primers. En el partit que tancava la jornada, l'Escale va vèncer el Ranger's per 5-0, i l'equip de Lluís Miquel Aloy se situa segon. El Pidasa és tercer.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT