El Saint Gaudinois sentencia en deu minuts un VPC voluntariós (36-7)

SAINT GAUDINOIS

El VPC Andorra va caure a casa del líder, el Saint Gaudinois, per un clar 36-7. El partit es va trencar literalment en deu minuts de la segona part (del 50 al 59), quan els locals van aconseguir tres assajos amb transformacions incloses. Del 15-0 amb què es va arribar al final del primer temps, es va passar a un 36-0 que no deixava opcions a res.

Amb tot, el VPC va començar a jugar intentant recuperar una mica el ritme que havia tingut al final del primer període, quan ja perdia 15-0 després de l'assaig del minut 5 (no transformat), la penalitat del 9 (8-0) i l'assaig transformat del minut 14 (15-0). Amb lluita i voluntat, els jugadors entrenats per Michael Broad lluitaven per acostar-se a la línia d'assaig. Des del minut 60, ja amb 36-0, els andorrans van buscar la marca i la van trobar gràcies a Marc Abelló, que va transformar el 36-7. Però res més es va poder fer, sinó esperar una altra jornada per intentar sortir del pou.