PUBLICITAT

El PS vol saber quan ha gastat el Govern en assessors i càrrecs de confiança

  • La informació ha d'incloure la periodicitat, l’import de la retribució i la imputació pressupostària dels imports pagats
22012012mariona
La consellera general del PS, Mariona González. Foto: ANA
La consellera general socialdemòcrata, Mariona González, ha presentat una demanda d'informació per saber la relació de totes les persones físiques o jurídiques que han presentat serveis d'assessorament o de relació especial a l'Administració General des del juny del 2011 al gener del 2012, segons ha informat el partit en un comunicat. El PS reclama aquestes dades després de constatar, diuen, la proliferació d'aquests contractes amb unes retribucions que estarien renyides amb les mesures d'austeritat anunciades pel Govern.  
El partit socialdemòcrata a petició de la consellera general, Mariona González, ha presentat una demanda d'informació, emparant-se amb l'article 5 del Reglament del Consell General, demanant la relació de totes les persones físiques o jurídiques que han prestat serveis d’assessorament o de relació especial a l’Administració General, que no hagin estat contractades mitjançant edicte, des del mes de juny del 2011 al mes de gener del 2012.

La informació que ha sol·licitat la consellera ha d'incloure la periodicitat, l’import de la retribució i la imputació pressupostària dels imports pagats. També hi ha de constar el servei, departament o autoritat al qual han estat o estan encara adscrits de forma habitual o al que s’ha imputat la despesa. I a més, es demana l’especificació dels avantatges en espècie de què hagin pogut gaudir les persones.

Segons el comunicat enviat pel PS, aquesta informació es demana després de constatar la proliferació de contractes de relació especial amb unes retribucions que estarien renyides amb la contenció pressupostària que ha anunciat el Govern de Toni Martí.  

El PS, recorda en la nota que ha enviat, que aquesta mateixa demanda d'informació la va fer el 7 de maig del 2007 el conseller general socialdemòcrata, Carles Blasi, al govern liberal d'Albert Pintat i llavors l'executiu els va facilitar la documentació sol·licitada.

0256797

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT