Derrota 'in extremis' del Cevalls a casa (2-3)

L'Andorra HC Cevalls va perdre in extremis el divendres a la nit en el darrer partit de la primera volta. El conjunt que dirigeix Juan Sebastián s'enfrontava contra el Cornellà, un rival directe de la zona baixa, i va acabar cedint per 2-3 amb un gol encaixat en l'últim minut i després d'anar a remolc en el marcador durant tot el partit, que això sí, va ser entretingut, amb molt desajust defensiu i nombroses ocasions a les dues porteries.

La primera part va arrencar tranquil·la fins que el Cornellà va marcar el 0-1. El Cevalls va reaccionar a temps, va començar a dominar i a buscar el gol i va tenir premi cimc minuts més tard, amb Edu Rocha com a golejador.

En la segona part va augmentar el ritme. De nou va marcar el Cornellà, amb un gol de rebot al minut 32. Joël Tomé, però, va tornar a establir el 2-2 poc després. Quedava un quart d'hora i el partit podia decantar-se per a qualsevol costat de la balança en qualsevol moment. Finalment van ser els visitants els que van marcar el gol del triomf, que segons el tècnic del conjunt andorrà «ha de servir per aprendre. Ens falta gol i hi ha certa falta de concentració en els darrers minuts», va indicar. «A la segona volta comencem de zero».