PUBLICITAT

Davant l'Organyà a casa, només val vèncer

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra torna a la competició a la Segona Catalana amb un enfrontament complicat de debó, contra un rival directe com l’Organyà. El partit, que serà a les 16.00 al camp d’Aixovall, tindrà l’al·licient que per cap dels dos equips no serveix altra cosa que la victòria, però més encara per als andorrans, que són amb dos punts menys que els lleidatans, però en la novena plaça.
L’Organyà és quart a la classificació amb 27 punts, pels 25 que en suma l’Andorra.De fet, tots dos equips sumen el mateix número de victòries, set, mentre que la diferència entre els dos hi és en els empats, ja que els catalans tenen sis, pels quatre dels del Principat.
Per a aquest matx, Justo Ruiz no podrà comptar amb Cristian, que continua lesionat, i tampoc amb la nova incorporació, Riera, que encara no ha arribat a Andorra i tampoc el seu trànsfer. Ara bé, el tècnic sí que tindrà a la seva disposició Maicon, l’altre fitxatge d’hivern, ja que el seu trànsfer va arribar fa uns dies.
L’Andorra, que arriba a aquest duel contra l’Organyà després de vèncer el cap de setmana passat 0-1 a Guissona, necessita continuar l’escalada i recuperar l’autoestima que semblava tenir perduda.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT