PUBLICITAT

El Govern renuncia a anar a l'Expo de Corea 2012

  • L'Executiu justifica la decisió per la contenció pressupostària
EL PERIODIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El ministre de Turisme, Claude Benet. Foto: TONY LARA

El Govern ha renunciat a participar a l'Expo 2012 que se celebrarà a Yeosu (Corea del Sud) i a la cimera de ministres de Turisme que ha de tenir lloc a Córdoba (l'Argentina) el 2 i el 3 de setembre del 2010. L'Executiu justifica aquesta decisió, en un comunicat fet públic ahir, argumentant que és una mesura per contenir la despesa de l'Administració General.

El ministre de Turisme, Comerç i Indústria, Claudi Benet, d'una banda, va agrair la invitació a la cimera de ministres de Turisme que se celebrarà els dies 2 i 3 del setembre vinent amb el lema Educació per a la inclusió social, si bé va declinar la invitació del secretari de Turisme del Ministeri d'Indústria i Turisme de la República de l'Argentina, Carlos Enrique Meyer, per acudir-hi. D'altra banda, el Govern també va desestimar la participació a l'Exposició Internacional que se celebrarà l'any 2012 a Yeosu, Corea del Sud. Els motius van ser les limitacions pressupostàries i la consideració que no és un mercat turístic prioritari.

A l'edició d'aquest any de l'Exposició Universal de la Xina, celebrada a Xangai, el Principat tampoc no hi ha estat present. Per tant, l'última edició en què Andorra va tenir un estand en què mostrava al món la seva oferta turística va ser a l'Expo de Saragossa, on el Principat estava en la mateixa línia que la imatge de país i va mostrar Caldea com un dels pols d'atracció, juntament amb la neu i les compres, a més de les iniciatives privades de wellness i spa, sumades als paisatges de muntanya i als llacs o estanys. L'executiu buscarà altres fórmules més barates per comercialitzar-se. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT