PUBLICITAT

La FAE completa la selecció per al Borrufa

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

La FAE va anunciar ahir els 20 esquiadors que representaran Andorra en el 20è Trofeu Borrufa, que comença el pròxim 23 de gener. La decisió de la federació ha estat, segons l'ens, molt complicada, ja que el nivell dels corredors era bastant semblant, i n'eren una quarantena.

Així, en infants 1 de categoria femenina, les escollides han estat Laura Arnabat, Maria Palmitjavila i Clàudia Mijares, mentre que en infants 2 també en noies, l'elecció ha beneficiat Sissi Hinterreitner, Mariona Raméntol, Carla Navarro, Marta Ribo i Noemi Mora. Pel que fa als nois, en infants 1 hi ha hagut cinc destacats: Quim Rodríguez, Pol Suárez, Mario Da Cruz, Romà Vinyals i Cerni Messa. Per últim, en la categoria d'infants 2 masculina, aquests han estat els escollits: Kevin Courieu, Arià Misse, Jan Sasplugas, Robert Martí, Llorenç Martín, Albert Pérez i Josep Farré.

La FAE estableix que els reserves i obridors siguin Carla Micas, Aina Cinca i Laura Quella per infants 1 dames. Mònica Larregola, Clara Grau i Andrea Marquez en infants 2 dames. Lucas López, Gil Tudó i Sergi Martín en infants 1 homes. Raul Ferrer, Adrià Colldemont i Pol Robert en infants 2 homes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT