PUBLICITAT

Els preparatius de la pista Avet entren en la recta final

EL PERIÒDIC
SOLDEU

Periodic
Els membres del Comité d'Honor escolten les indicacions de Pujol, ahir a peus de pista Avet Foto: ANA / M. T.

Els organitzadors de la Copa del Món d'esquí alpí femenina, que se celebrarà a Soldeu el 10, 11 i 12 de febrer, van presentar ahir davant del Comitè d'honor encapçalat pel cap de Govern, Toni Martí, l'estat de la pista Avet i els avenços en tots els preparatius de la competició. El director del comitè organitzador, Conrad Blanch, va assegurar que el traçat està «pràcticament en condicions» gràcies a la gran quantitat de neu que han pogut produir durant els darrers dies els 35 canons de neu que disposa, tenint en compte la manca de precipitacions naturals.

Amb un pressupost definitiu d'1,3 milions d'euros, Blanch hva explicar que l'esdeveniment s'ha presentat als mitjans de comunicació de Suïssa, Àustria, Espanya, França i Andorra, que s'han fet presentacions a les escoles arribant a més de 600 alumnes dels diferents sistemes educatius, i que s'ha contactat amb clubs d'esquí de la Cerdanya i del sud de França per atreure el màxim de públic. A les tres curses hi participaran 18 països i 96 corredores, i a banda del públic que s'espera, ja s'han comptabilitzat 3.441 acreditacions.

Blanch va informar també que durant els tres dies de curses no hi haurà aparcaments públics a Soldeu, per la qual cosa s'haurà d'accedir esquiant o a través de busos llançadora des dels aparcaments del Tarter i Grau Roig. L'organització va confirmar, a més, que la competició es retransmetrà en directe per Andorra Televisió, Esports3, Eurosport, ORF (Àustria), ARD (Alemanya) i SF (Suïssa), amb la instal·lació d'un total de quinze càmeres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT