PUBLICITAT

Raméntol surt del traçat a l'eslàlom dels Jocs d'Innsbruck

  • Avui és el torn de Joan Verdú per tancar la cita olímpica
EL PERIÒDIC
INNSBRUCK / CHAILLOL

Periodic
Sara Raméntol al centre de la imatge Foto: EL PERIÒDIC

Sara Raméntol va tancar ahir la seva participació als Jocs Olímpics de la Joventut d'Innsbruck amb una nova sortida de pista, ara a la primera mànega de l'eslàlom, i tot i fer una primera part molt bona amb força confiança. L'andorrana, que no competia a la seva especialitat, va esquiar «molt bé la part que ha fet», segons l'entrenador David Fillet. Avui arriba el torn de Joan Verdú.

Raméntol va iniciar la cursa amb molta velocitat i ritme, cosa que fins ara li havia costat a l'eslàlom. En la part alta el seu rendiment era molt bo, però quan va arribar la zona plana, poc abans es va sortir del traçat, quedant d'aquesta manera fora de la competició.

Per altra part, a Chaillol hi van córrer ahir els joves de la FAE a una pista injectada i molt dura. Nil Esteve i Josh Alayrach van abandonar en la primera mànega, mentre que Pol Ferrer va ser 51è en el seu millor resultat en punts (80,72), mentre que Jan Missé va fer el mateix amb 87,75 i la 54a plaça. Guillem Casal en va sumar 95, acabant 62è.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT