PUBLICITAT

Acusat un home d'apropiar-se dels diners d'una venda immobiliària

  • L'acusat va fer un ingrés de 41.000 € i el banc se'ls va quedar per estar al descobert
CLARA GARNICA
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal de Corts va jutjar ahir un home de nacionalitat francesa i treballador d'una immobiliària del Principat, per un delicte d'apropiació indeguda d'uns diners provinents de la venda d'un apartament. Els fets van passar el 2004, quan l'home va fer un ingrés de 41.000 euros al compte de la immobiliària, perquè després fossin traspassats a un compte espanyol, els propietaris del qual eren una parella que havia tancat la venda d'un apartament a Soldeu. Aquests diners, però, no van arribar mai a destinació, ja que l'entitat bancària els va retenir per eixugar el descobert que tenia el processat en un altre compte.

Amb tot, i després de sis anys, els querellants encara no han rebut els diners, i el processat al.lega que no els pot pagar. Ahir va declarar que ell no tenia coneixement de deure diners al banc, motiu pel qual no va dubtar de fer l'ingrés a l'entitat bancària.

El Ministeri Fiscal va qualificar els fets d'un delicte major d'apropiació indeguda, i va demanar una pena de tres anys de presó condicional, a més d'una multa de 60.000 euros.

La defensa dels querellants va mostrar-se d'acord amb la pena sol.licitada, encara que va demanar que aquesta quantia econòmica fos pels seus defensats (els 41.000 que els deu i la resta en concepte de despeses de viatge i de les gestions realitzades posteriorment per tal d'intentar recuperar els diners).

Finalment, la defensa de l'acusat va demanar la lliure absolució, perquè va assegurar que no hi havia cap intenció expressa de cometre un delicte. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT