PUBLICITAT

Prop de 13.000 persones visiten el Museu del Tabac

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Uns nens visiten l'exposició Niki de Saint Phalle a les escoles Foto: MUSEU DEL TABAC

El Museu del Tabac de Sant Julià de Lòria ha rebut un total de 12.784 visites durant el darrer any, el que suposa un increment de l'1,2% respecte del 2010. L'exposició que ha tingut més èxit ha estat la de Diego Rivera-Passió Mexicana i els mesos de més afluència de turistes han sigut agost, setembre i octubre.

Prop de 3.000 persones han passat pel Museu del Tabac durant el 2011, un 1,2% més que al 2010. Així, el museu manté una tendència de visitants ascendents des que va obrir al 2003, segons indiquen els seus responsables. El 64% del públic correspon a particulars i famílies, el 23% a grups i el 13% a escolars nacionals. Els mesos de major afluència de turistes han estat l'agost, el setembre i l'octubre.

Al llarg d'aquest 2011, el Museu del Tabac ha organitzat tres exposicions temporals: Plantes medicinals de Catalunya i Andorra, durant els mesos de febrer i març; Niki de Saint Phalle a les escoles, entre abril i maig; i Diego Rivera-Passió Mexicana de juny a octubre. D'aquestes, la més visitada pel públic en general ha estat la de Diego Rivera, ja que ha coincidit amb la temporada alta i ha durat prop de cinc mesos. En canvi, segons les dades del museu, l'exposició més visitada pels escolars ha estat Plantes medicinals de Catalunya i Andorra, «pel seu contingut marcadament pedagògic», indiquen des del centre, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT