PUBLICITAT

Marín supera les adversitats i acaba 17è a la Copa del Món

  • L'andorrà es queda en quarts de final quan havia estat primer del seu grup en vuitens
EL PERIÒDIC
VEYSONNAZ

Periodic
Lluís Marín, durant una competició d'una temporada anterior Foto: EL PERIÒDIC

Una vegada més s'ha demostrat que Lluís Marín és un gran valor per a la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). El surfista de neu, tot i els dolors que patia de la forta caiguda de dimarts durant els entrenaments, va aconseguir ahir una gran actuació en les finals de la Copa del Món. Marín va ser 17è, quedant-se en els quarts de final i després d'haver estat el primer del seu grup en els vuitens.

Marín va competir fet caldo. Amb molt dolor a la part alta del pit i al coll com a conseqüència d'una dura caiguda dimarts en un entrenament, les seves possibilitats ahir es reduïen per motius obvis. Ja havia patit molt en les sèries de qualificació de dimecres. Amb tot, el surfista de neu va treure ahir el seu esperit competitiu i el va posar sobre la pista, i així va fer una primera sèrie, la de vuitens de final, realment excel·lent. L'andorrà va travessar la línia de meta e primera posició, i va agafar molta moral de cara a la cita de quarts de final.

En la següent ronda, quan semblava tenir la situació controlada, un dels seus rivals va caure. Tot i que Marín no va perdre la verticalitat del tot, sí que es va veure obligat a canviar de trajectòria, el que li va fer perdre la línia bona i així totes les opcions de mantenir-se en la competició amb el passi a semifinals. Amb tot, la 17a posició i els 140 punts que va sumar són per a la FAE un gran resultat. «Amb aquesta actuació Lluís demostra la seva fortalesa física i mental», va destacar el seu entrenador, Pere Goicoechea. Carles Visa, director tècnic de la FAE, va valorar com «extraordinari» el paper de Marín, sobretot després dels problemes físics que arrossegava després de l'accident dels entrenaments.

Avui el surfista de neu andorrà descansa, per tornar demà a les qualificacions de la Copa del Món, novament a Veysonnaz, per classificar-se per les finals de diumenge.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT