PUBLICITAT

Aparatosa caiguda de Verdú en el gegant dels Jocs d'Innsbruck

  • El jove acaba amb una rascada a la cara i un blau a la cuixa; avui, Raméntol
EL PERIÒDIC
INNSBRUCK / CHAILLOL

Periodic
Joan Verdú Foto: EL PERIÒDIC

Els Jocs Olímpics d'Hivern de la Joventut d'Innsbruck van veure ahir un Joan Verdú que va perdre les seves opcions de ser entre els cinc primers i aprofitar així el dorsal set amb què sortia. L'andorrà va caure en la primera mànega aparatosament, amb un esquí volant pels aires i ell amb una rascada a la cara i un blau a la cuixa, però sense més conseqüències.

Verdú sabia que havia perdut una bona ocasió per fer una actuació similar a la que li va valer el bronze als Jocs durant el cap de setmana. En la part inicial va perdre una mica el control i va caure, però es va refer i va continuar la baixada. Ja en la part final novament va cometre una errada i la caiguda va ser aparatosa, amb un esquí que va sortir volant després de clavar-se inicialment a la pista. Verdú, que està «en un gran moment de forma i que està complint amb els objectius de la temporada», segons l'anàlisi que va fer ahir el director tècnic de la FAE, Carles Visa, només pateix una rascada i un blau. Avui, també a Innsbruck, arriba la segona oportunitat per a Sara Raméntol, que si bé va caure en el gegant de dimecres amb gran decepció per la seva part, avui disputarà l'eslàlom, tot i que aquesta no és la seva disciplina.

ELS JOVES, A CHAILLOL / A Chaillol, en cursa FIS, Josh Alayrach va ser el millor andorrà, 34è i 9è cadet en el seu millor resultat en eslàlom. Pol Ferrer va acabar 59è, mentre que no van poder acabar Jan Misse, que va quedar fora en la segona mànega, i Nil Esteve ni Guillem Casal, que van caure en la primera baixada.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT