PUBLICITAT

L'Hotels Plaza visita un Burela molt reforçat

  • Els gallecs, que són a mitja taula, tenen pressió perquè se'ls exigeix l'ascens
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Llamas lluita per una pilota Foto: À. L.

Viatge etern en autobús ahir de matí per jugar aquest vespre (21.00) a Burela davant un equip que nota la pressió de la directiva, que li exigeix l'ascens. L'Hotels Plaza Andorra, que ocupa tranquil la segona plaça de Segona Divisió, assumeix que el seu paper és fer el treball ben fet i treure els punts, però el rival ha fitxat ben fort, amb Víctor del Benicarló i Bebeto del Saragossa, tots dos de Primera, i l'ambient és que la 9a posició que ocupen no és la bona.

Tenen molta feina els gallecs per derrotar un Hotels Plaza Andorra que sap del seu potencial, tot i que obertament això no es vulgui dir. De fet, si l'Hotels és segon és perquè alguna cosa es fa bé. El problema per a l'equip del Principat serà, com és habitual, les baixes. Carlinhos segueix lesionat, i Cabinho ha estat sancionat amb un partit després de la dura entrada de la jornada anterior en el matx contra el Sala 5 Martorell.

«El més important és que nosaltres continuem fent el nostre treball amb l'equip que tenim», va manifestar ahir des de Burela el tècnic andorrà, Xavi De la Rosa, que hi va insistir en què ell i el seu equip no han de mirar ara «la posició que ocupem», sinó «fer el treball al dia i quan quedin dos o tres jornades per al play-off mirar on estem i quines són les opcions que tindrem».

El matx serà gravat per MarcaTV –ja es pot veure al Principat– i emès en aquest canal en diferit, demà dissabte a les 13.00.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT