PUBLICITAT

El Govern signarà un acord de cooperació turística amb Rússia

  • Els representants d'ambdós països s'han compromès a posar especial èmfasi en les relacions econòmiques
19012012_ambaixador
Un moment de la reunió de l'ambaixador rus, Alexander Kuznetsov, amb el cap de Govern, Toni Martí.
El cap de Govern, Toni Martí, i el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, s'han acomiadat aquest dijous de l'ambaixador de la Federació de Rússia, Alexander Kuznetsov. Durant la trobada s'ha fet un balanç dels avenços aconseguits en les relacions bilaterals i s'ha parlat del futur acord de cooperació turística que es preveu signar el mes de març. A més, els representants d'ambdós països s'han compromès a posar especial èmfasi en les relacions econòmiques, aprofitant el procés d'obertura que farà Andorra.

El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, s'ha reunit aquest dijous al matí amb l'ambaixador de la Federació de Rússia, Alexander Kuznetsov, que s'acomiada en aquesta representació. A la trobada també hi ha assistit el cònsol honorari de la Federació de Rússia a Andorra, Pere Joan Tomàs, i els representants d'ambdós han aprofitat per fer balanç dels progressos aconseguits en les relacions dels dos països.

Pel que fa a les relacions econòmiques, els representants d'Andorra i Rússia s'han compromès a posar-hi especial èmfasi aprofitant el procés d'obertura que enceta el Principat i les oportunitats que pot obrir.

D'altra banda, durant la trobada s'ha parlat de la reunió mantinguda dimecres entre el ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, i els representants russos a Fitur. En aquest sentit, han destacat els avenços cap a un acord de cooperació turística que es podria signar el mes de març amb motiu de l'assistència del ministre a la fira turística de Moscou. Aquest acord es fa amb la voluntat d'incrementar l'arribada de turistes russos al Principat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT