PUBLICITAT

El Trofeu Borrufa espera 27 països i 180 corredors, amb 20 andorrans

  • Josep Maria Font confirma la seva sortida de la direcció de la competició
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Trofeu Borrufa, que es disputarà del 23 al 26 de gener a Vallnord, arriba a la 20a edició amb 180 corredors preinscrits de fins a 27 països, entre els quals hi haurà 20 andorrans encara per concretar els noms, ja que la FAE està en ple procés de selecció. El director de la competició, Josep Maria Font, que va confirmar la seva sortida del càrrec per la necessitat de «sang nova que aporti noves idees», va informar que el desenvolupament de les curses serà el mateix de la passada edició, i a les mateixes pistes, la Portella del Mig i a les Canals d'Arcalís.

El responsable de l'organització va reconèixer, durant l'acte de presentació a Crèdit Andorrà, patrocinador principal de l'esdeveniment, que el pressupost del Borrufa s'ha reduït en un 20% i volta els 139.000 euros. La competició està considerada una de les tres millors en l'àmbit infantil d'Europa ?«per mi, la millor, si em permeteu», va dir Font.

La competició s'obrirà de matí el dia 23 amb un gegant i un eslàlom, per continuar els dies 24, 25 i 26, mentre que la inauguració serà el dia 23 a les 17.30 a la plaça de les Fontetes de la Massana. La cloenda, que espera sorpreses segons va anunciar Font, serà a la plaça Major d'Ordino des de les 17.30.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT