PUBLICITAT

El PS diu que la informació sobre Apple era una innocentada

  • Els socialdemòcrates asseguren que la notícia va ser publicada l'1 d'abril, dia en que es fan tradicionalment les innocentades a la premsa francesa i anglosaxona
18012012_apple
El ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, durant la compareixença d'aquest dimecres. Foto: ANA / N. M.
El grup parlamentari socialdemòcrata ha fet saber mitjançant un comunicat que la informació feta pública pel ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya, en relació a l'obertura d'una botiga d'Apple que s'havia d'obrir a Andorra i que finalment es va optar per Liechtenstein, era una innocentada. Els socialdemòcrates asseguren que la notícia va ser publicada l'1 d'abril, dia en que es fan tradicionalment les innocentades a la premsa francesa i anglosaxona, i que els comentaris de la notícia confirmen que es tracta d'una informació falsa. Per tot plegat, el PS lamenta "la lleugeresa que caracteritza el govern de DA" i demana li seriositat.

El grup parlamentari socialdemòcrata constata que la informació sobre la possibilitat que una botiga d'Apple obrís a Andorra, facilitada pel ministre Saboya, és una innocentada. A més, lamenten que no s'hagi llegit la informació en profunditat, ja que és poc versemblant perquè el portal www.tuaw.com parla "d'una botiga de 4.000 metres quadrats, amb un equip de venedors parlant més de cent idiomes i amb un museu a la tercera planta".

Per concloure, el PS demana al Govern "una mica de seriositat i que reservi la lectura d'articles esperpèntics pel dia dels Sants Innocents que a Andorra se celebra el dia 28 de desembre i no pas avui".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT