PUBLICITAT

La capital i les Garrigues estrenyen els lligams

  • Andorra la Vella estudia ser present a la Fira de la comarca lleidatana
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Els productes de les Garrigues omplen les taules ahir Foto: ANA / MARTA TORT

Els representants de la comarca de les Garrigues van ser presents ahir a Andorra la Vella per promocionar la seva 15a Fira de l'Oli i 49a Fira de les Garrigues. El cònsol menor de la capital, Jordi Minguillón, va explicar que es tracta d'una col·laboració que ve de ja fa temps, i que amb aquest tipus de trobades van potenciant els lligams culturals i comercials dels dos territoris. De la mateixa manera que el patronat de les Garrigues va convidar les autoritats comunals a la Fira de les Garrigues que se celebra el proper cap de setmana, el Comú també els va convidar a participar a la Fira d'Andorra la Vella de la tardor vinent.

En el marc de la col·laboració cultural i comercial que existeix entre les Borges Blanques i Andorra la Vella, el patronat de la Fira de les Garrigues va presentar al vestíbul del Centre de Congressos els productes típics de la comarca: l'oli verge extra de denominació d'origen protegida, el vi DO Costers del Segre i el pa de ronyó, un producte típic de les Borges Blanques. El president del patronat i alcalde de les Borges, Enric Mir, juntament amb el gerent del patronat i regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, van destacar la qualitat dels productes i van donar a conèixer la Fira de l'Oli i la Fira de les Garrigues que se celebraran els propers dies 20, 21 i 22 de gener.

Per potenciar la col·laboració, Minguillón va explicar que aquest any no són a temps d'instal·lar un estand a la Fira de les Garrigues per promocionar els atractius d'Andorra la Vella, però que espera que aquesta presència es pugui materialitzar de cara l'edició vinent. Així mateix, la propera Fira d'Andorra la Vella comptarà amb un expositor de les Garrigues. Tot i que les dues ciutats no estan agermanades, una possibilitat que està obreta, Minguillón opina que aquestes actuacions ja són un exemple real d'agermanament. En aquest sentit, Mir va assegurar que ser «receptius a tots els actes conjunts que puguin fer per estrènyer lligams culturals i comercials», informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT