PUBLICITAT

Riera diu «sí» al FC Andorra

  • Justo Ruiz: «Li he dit que hem de parlar perquè sàpiga quin és el concepte que jo tinc d'equip»
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El FC Andorra rebrà aquest cap de setmana un dels jugadors més desequilibrants que va tenir la temporada passada a les seves files. Es tracta de Riera, el davanter portuguès que ja ha demostrat la seva qualitat a Andorra, però que també pateix d'un excés d'individualisme que Justo Ruiz, qui serà el seu entrenador, vol controlar. «Li he dit que hem de parlar perquè sàpiga quin és el concepte que jo tinc d'equip», va dir ahir el tècnic sobre un jugador que ja ha donat el sí al FC Andorra, i que s'espera que jugui la pròxima setmana, el dia 28 a Aixovall contra el Balàfia en la que serà la 18a jornada a la Segona Catalana.

Riera –Manuel Machado Veiga– ha estat durant aquesta temporada a les files del club xipriota Apop Kinyras Pegeias de la Segona Divisió d'aquest país, i ha estat un dels homes més destacats, però la crisi econòmica no deixa ningú lliure i el seu club li deu algunes nòmines, i la falta de pagament el va fer plantejar-se la seva continuïtat.

El jugador va visitar Andorra el passat Nadal i va contactar amb la directiva del club tricolor per saber quines possibilitats hi havia per incorporar-s'hi. Amb la bona predisposició de l'entitat andorrana i el vistiplau de l'entrenador, Justo Ruiz, Riera es va posar a negociar amb el seu club actual la seva sortida pactada. D'aquesta manera, el sí al FC Andorra és total i el jugador arribarà el cap de setmana, per poder entrenar-se amb l'equip la setmana vinent i jugar el dia 28 contra el Balàfia si arriba el trànsfer a temps.

JUSTO EL VALORA, PERÒ VOL PARLAR-NE / El tècnic Justo Ruiz coneix ja el potencial de Riera, sobretot el seu esperit competitiu amb molt de gol i «molta verticalitat», segons l'entrenador, però tot i valorar-lo, també assumeix que el jugador s'haurà d'acoblar a l'equip i al seu joc: «He parlat amb ell i el primer que li he dit és que hem de parlar per què sàpiga quina és la meva manera de pensar i el meu concepte d'equip». «És un bon jugador, però si aconseguim polir alguns detalls serà millor encara», va afirmar l'entrenador, que va confirmar que Riera «marca la diferència», tot i que va defensar el paper desequilibrant d'altres jugadors tricolors com «Cristian, tot i que ara està lesionat, Marc Pujol, Joel o Fabio». «Riera té altres coses, té gol i és vertical i té molta qualitat individual».

Això sí, Justo Ruiz va destacar que un dels beneficis de la incorporació de Riera, que se suma a la de Maicon (arribat del Pidasa Santa Coloma), és que ja coneix «la casa» i d'aquesta manera «ens estalviarem el treball per la seva adaptació», a més que «suma» a una «plantilla curta».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT