PUBLICITAT

Carlinhos suma somriures

  • Com a ambaixador de l'Associació Nostra Casa Mare Àfrica, segueix la seva feina a Fortaleza, la seva ciutat a Brasil
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El jugador de l'Hotels Plaza Andorra, envoltat dels alumnes d'una escola, el passat desembre a Fortaleza Foto: EL PERIÒDIC

Carlinhos no s'atura mai. Aquest jugador que a Andorra és un més, a Fortaleza, la ciutat on va créixer, és una personalitat de renom. Ell utilitza els seus recursos, és a dir la seva imatge i el seu feeling amb la gent, per promocionar el futbol sala al seu país, però també per recaptar roba i aliments per a l'Associació Nostra Casa Mare Àfrica, de la que és ambaixador.

El passat desembre, durant una setmana que va tenir vacances a l'Hotels Plaza Andorra per les festes de Nadal, va viatjar a Brasil per viure una setmana frenètica. Pel que fa al vessant més social, Carlinhos va organitzar una estada amb 68 nens i nenes en què a més es va jugar un partit amistós entre diferents jugadors brasilers, i així va recaptar uns 40 quilos de menjar, però sobretot roba i joguines que van anar directes a l'Associació africana.

Però aquesta no va ser la seva única feina. Carlinhos, que ha creat una marca esportiva al seu nom –C10, de Carlinhos 10–, ha tancat un acord de patrocini en tres competicions. Una sènior, la lliga Lifec brasilera que competeix amb l'oficial, amb una cinquantena d'equips de tot el país, una lliga escolar amb 60 escoles –Ceara Colegial és el nom de la competició– i una tercera amb la Lliga de Texas, als Estats Units, on ha creat escola. A més, els seus objectius s'amplien, i després del viatge ja sap que serà al juny i al juliol, quan acabi la competició a Andorra, en diferents clínics que organitzarà a Veneçuela, Costa Rica, Itàlia, Manacor, Londres i a les ciutats brasileres de Fortaleza i Napal, a més de les nordamericanes Naples i Texas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT