PUBLICITAT

Tretze restaurants participen en 'Lo Mandongo'

  • Els menús costen de 15 a 35 euros i s'oferiran del 21 de gener al 19 de febrer
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Presentació de les jornades Lo Mandongo a la Borda de l'Avi Foto: EL PERIÒDIC

Mandongo: carn picada per embotit / Botifarra de sang amb carn i altres condiments, generalment feta a casa/ El brou o plat fet amb aquest tipus de botifarra/ Matança del porc… o bé el nom de les jornades gastronòmiques que realitza la parròquia de la Massana durant la temporada d'hivern, amb menús especials per a l'època de la matança del porc.

La quarta edició d'aquesta iniciativa impulsada pel Comú de la Massana i l'Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma) començarà aquest dissabte 21 de gener i finalitzarà el 19 de febrer del 2012 amb la participació de tretze restaurants de la parròquia. Galtes de porc bridades amb cansalada, salsa de poma i vi de Chardonnay o Peus de Porc farcits de bolets amb salsa Pedro Ximénes són alguns dels plats dels menús que ofereixen els restaurants per un preus «molt ajustats» que oscil·len dels 15 als 35 euros, segons va informar el nou conseller de Turisme de la Massana, Sergi Balielles.

SUPORT A LA RESTAURACIÓ / Balielles va explicar que la voluntat del Comú, «tot i les dificultats pressupostàries» és seguir mantenint aquest tipus d'iniciatives, i que per tant, «hi haurà una cinquena edició». Aquest any, però, s'hi han sumat menys restaurants que en l'edició passada, que n'hi havia divuit. La presidenta de l'Acelma, Joana Tomàs, va voler aclarir que el descens de participació «no és cap símptoma de que es puguin deixar de celebrar», ja que l'any passat va ser el moment màxim de participació i per tant, no és pot comparar. El fet que alguns no hagin pogut participar és degut «a que han tingut feina durant el Nadal i no podien preparar el menú especial». Balielles, però, va afegir que de cara a l'any vinent s'intentarà arribar fins a una vintena de participants.

Aquest any, la presentació es va fer a la Borda de l'Avi i els altres establiments participants són l'Abba Xalet Suites Hotel, la Borda Raubert, la Borda Xixerella, l'Émo, l'Hotel Micolau, la Borda d'Erts, el Restaurant 360º, Cal Silvino, la Borda Can Toni, el Restaurant la Torrada, l'Eulari de Pal i l'Hort de la Casa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT