PUBLICITAT

Peñarroya: «La Copa no és una espineta, però volem guanyar»

  • El River inicia dues setmanes d'entrenaments amb càrrega física per afrontar el final de la temporada
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Peñarroya discuteix amb un àrbitre, en un partit al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

El partit de la Copa Adecco Plata contra l'Aurteneche Araba, el 28 de febrer al Poliesportiu, és la pròxima cita del BC River Andorra, i per tant, Joan Peñarroya, l'entrenador del club andorrà, en parla. Forma part de la seva política d'anar «partit a partit», i per tant només comenta coses del següent rival. I ara, és clar, la Copa és en dues setmanes, perquè el cap de setmana vinent, el River descansa per calendari a la lliga regular. «No és una espineta clavada, però volem guanyar-la». La Copa, aquella que es va escapar la temporada passada a Logronyo davant el Knet Rioja.

«Com a entrenador estic molt content, perquè en dos anys que porto a Andorra tindré la possibilitat de jugar dues finals de la Copa», va manifestar ahir el tècnic. «Evidentment, farem tot el possible per guanyar, i això és el que volem», hi va afegir, però això contrasta amb el dia a dia de la plantilla i els preparadors, que pensen en la resta de la temporada, en arribar a la part final del campionat regular en perfecte estat de forma: «La Copa l'afrontarem amb totes les ganes del món, però que aquestes dues setmanes hem d'aprofitar per acabar de carregar les bateries». Això vol dir, una càrrega física amb direcció del preparador físic Miguel Ángel Rodellar, però també una porta oberta a una possible sobrecàrrega per al dia de la final de Copa. «No té per què afectar massa, ho volem tenir tot controlar i és ara el moment de fer aquest treball», va afirmar Peñarroya.

L'equip va entrenar ahir amb pocs efectius, i avui s'incorporaran la resta, per iniciar un seguit de sessions físiques per aconseguir l'estat de forma idoni per afrontar el final de temporada.

PREOCUPAT «PEL MEU EQUIP» / El tècnic Peñarroya, fidel al seu estil, assegura que si d'alguna cosa està preocupat és del seu equip. «Nosaltres estem en una bona dinàmica, però em preocupa que tinguem la capacitat de continuar creixent». Això és, per traduir-ho, mantenir la solidesa en defensa, i sumar tot el que es pugui en atac, amb bons plantejaments, fluïdesa i encert.

Però el rival és l'Aurteneche, i alguna cosa es pot dir d'ell, com per exemple, que no sembla el gran coco que era la temporada passada el Knet Rioja, equip que va vèncer el River en la Copa: «El Rioja era desequilibrant amb dos jugadors que marcaven la diferència, però l'Araba serà un equip complicat perquè ha entrat en una dinàmica guanyadora i té la moral pels núvols, entre altres coses perquè ni ells comptaven amb què jugarien una final i en aquest nivell».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT