PUBLICITAT

Gutiérrez no competirà el dia 26 a la Copa d'Europa

  • Ingressa a la clínica de Boulouries per una rehabilitació de 10 dies
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gutiérrez, amb Cerqueda a la dreta, parla amb Laura Soulié Foto: EL PERIÒDIC

El pròxim 26 de gener retorna de nou la Copa d'Europa amb les proves a Melchsee Frutt (Suïssa). La competició continental és el gran objectiu de Mireia Gutiérrez, que mai no ha amagat que el seu objectiu de temporada sigui, ni molt menys, ser a la Copa del Món de Soldeu. La Copa d'Europa, ara, és una opció que s'esvaeix, perquè ahir l'andorrana va ingressar al Centre de Rehabilitació de Boulouries (Cannes, a França), on hi serà durant deu dies amb un treball específic de reforç i mobilitat, amb molta piscina, però d'esquiar, encara haurà d'esperar aquest temps per escoltar un nou diagnòstic.

El que li han dit és que l'os encara no ha soldat i que té els tendons tocats. El part mèdic diu: «Lesió del manegot dels rotadors». La previsió és difícil. La cita a Suïssa de la Copa d'Europa, està descartada, i les següents curses europees també són una incògnita. Tot depèn del pròxim diagnòstic, d'aquí a deu dies.

ELS JÚNIORS, A ANCELLE / A Ancelle (França), els júniors van competir ahir: Pol Ferrer va ser 92è, Guillem Casal 97è i Nil Esteve –primer any júnior– 109è. Jan Misse no va acabar la primera mànega, i Josh Alayrach va quedar fora en la segona.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT