PUBLICITAT

Andorra la Vella col·labora amb les Garrigues

  • La capital acull la presentació de la fira lleidatana i donarà a conèixer els seus productes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El cònsol menor d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón Foto: EL PERIÒDIC

El cònsol menor d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón,juntament amb la consellera de Cultura i Participació Ciutadana, Meritxell Rabadà, rebran demà al Centre de Congressos de la parròquia, a les 11.00 hores, el president del Patronat Fira de les Garrigues i alcalde de les Borges Blanques, Enric Mir, i el gerent de la mateixa entitat i regidor de Promoció Econòmica, Jordi Ribalta, a qui els acompanyaran altres membres del consell comarcal de les Garrigues.

L'objectiu de la trobada és presentar la Fira de les Garrigues i dels productes de qualitat més representatius als andorrans i donar a conèixer els articles andorrans i la promoció turística d'Andorra la Vella a la comarca de les Garrigues.

En l'acte de recepció oficial, que comptarà amb l'assistència d'altres integrants de la delegació de les Borges Blanques, les autoritats comunals així com el president i el gerent del Patronat de la Fira faran els respectius parlaments i s'intercanviaran uns obsequis per mostrar la voluntat de col·laboració i enfortir els lligams ja existents entre les dues localitats.

En acabar l'acte, les autoritats comunals acompanyaran la delegació de les Borges Blanques fins a la plaça Guillemó, on participaran conjuntament a l'escudella. Paral·lelament a la celebració de l'escudella, durant tot el dia hi haurà un espai reservat amb un estand on hi haurà exposats productes de qualitat més representatius provinents de la comarca de les Garrigues.

Productes de la terra/ Segueix la promoció dels productes de la terra que està marcant el calendari gastronòmic del Principat. Al novembre va tenir lloc l'Andorra la Vella Gastronòmica, el primer congrés internacional de gastronomia celebrat al Principat, un magnífic aparador per mostrar la gran diversitat i l'altíssim nivell de la cuina i els productes del país. L'esdeveniment, que va aplegar un miler d'assistents durant les tres jornades, entre públic general i professionals de la restauració i l'hostaleria, va apostar per donar rellevància tant als xefs andorrans més destacats del moment com a les noves promeses de la cuina nacional, en un espai comú de trobada amb figures de renom internacional.

Aquest també serà l'any en que societat Sabors i Aromes d'Andorra posarà en marxa un pla de producció i de comercialització per fer arribar a taula les varietats de trumfes seleccionades, les infusions i els condiments elaborats amb les herbes aromàtiques i medicinals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT