PUBLICITAT

El campió remunta

  • Gutiérrez guanya la tercera cita de les G.Series BPA i ja és tercer a la general; en 2RM venç Ribeiro
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
El Peugeot EVO II de David Arroyo, segon en la general de 4RM, dissabte a la nit en les finals de la tercera cita Foto: JAS

La tercera cita de les G.Series BPA 2012, que marca l'equador del campionat andorrrà d'automobilisme sobre gel, va tenir corredors convidats de renom al Grandvalira circuit del Pas com ara el pilot de monoplaces Dani Clos, exfutbolista i actual pilot de Suzuki a l'Espanyol de ral·lis Santi Cañizares o el pilot del Mundial de trial Dani Ossa, la nit de dissabte va tenir a Marc Gutiérrez com a vencedor en la categoria reina mentre que en dues rodes motrius 2RM Claudi Ribeiro va ser el guanyador i se situa líder en la general.

Gutiérrez, defensor del títol, va viure una primera prova accidentada que el va deixar lluny dels llocs capdavanters però amb la victòria en la segona cita i la de dissabte en la tercera recupera el favoritisme per tornar a regnar un any més en 4RM i ja es troba en la tercera posició de la general, a 19 punts de Ferran Font, que conserva el lideratge.

David Arroyo va refermar el bon estat de forma que l'ha situat en el segon lloc marcant els millors registres en la mànega d'entrenaments i en la primera sèrie, amb la pista relliscosa, Gutiérrez va ser el més ràpid en les dues series i en les finals van guanyar Font i Gutiérrez.

Les 2RM veia el domini de Claudi Ribeiro en les dues sèries: en la primera avantatjant a una excel·lent Estefania Troguet i a un no menys brillant Cristian Mayoralas, i en la segona acabant segon Isidro Sánchez i tercer el jove pilot de l'ACA Èric Cortés. Bon resultat també d'Alex Morales i d'Ingrid Rossell, que completaven el top-5 de la primera Sèrie, i de Toni Galimany i Joel Capdevila, que feien el mateix en la segona. Les dues finals van ser del tot emocionants; Estefanía Troguet aconseguia una gran victòria en la primera d'elles després d'avançar a final de recta a Isidro Sánchez, segon, i Àlex Loan va ser tercer. En la segona va imposar-se Toni Galimany, amb molts metres sobre Ribeiro, que després d'un baixada inicial en el qual va provocar un momentani tap va aconseguir salvaguardar la segona plaça, amb la qual s situa líder.

Després d'aquesta cursa toca una setmana de descans per als pilots i les GSeries BPA tornaran a l'acció el pròxim 28 de gener, com sempre al circuit del Pas.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT