PUBLICITAT

Verdú torna a la realitat i és eliminat en la supercombinada

  • El jove de la FAE cau en l'eslàlom i Raméntol, 21a el segon dia a Innsbruck
EL PERIÒDIC
INNSBRUCK

Periodic
Raméntol, en el supergegant de la supercombinada, ahir a Innsbruck Foto: REUTERS / DOMINIC EBENBICHLER

El dia de la ressaca de Joan Verdú, després de l'històrica medalla aconseguida divendres als Jocs Olímpics de la Joventut d'Innsbruck, ahir el corredor de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) va tornar a la realitat i va ser desqualificat en la supercombinada. Verdú va marcar el desè millor temps en el supergegant amb un gran esquí però en l'eslàlom li va saltar un esquí de la bota i va caure.

Sara Raméntol va tenir errades de línia en el supergegant i en l'eslàlom li van saltar les ulleres, així que va marcar un temps inferior al seu talent per acabar la 21a.

Pel que fa a Roger Vidosa, el número 1 masculí d'alpí va notar el cansament per fer tanta cursa en els últims dies i va ser desqualificat en la segona mànega del supergegant de Copa d'Europa disputat ahir a Méribel. Kevin Esteve, també cansat, va decidir no participar.

Per últim, Laura Soulié va haver d'abandonar en els 15 km. persecució de la Copa del Món perquè va trencar la cinta del rifle. Si hagués parat i l'avancessin els tres del darrere l'haurien desqualificat per tant no tenia un altre remei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT