Repartiment de punts en un duel d'enorme tensió

• Primer empat de l'any per a l'equip de De la Rosa amb una exhibició d'estils oposats

Ricciotti intenta evitar que surti la pilota en una posició complicada, ahir Foto: EL PERIÒDIC

El duel, el partidàs, entre el segon i el tercer classificat va tenir de tot: gols, fins a dues remuntades, emoció, lluita, tensió i al final un 4-4 i repartiment just de punts.

Com diu la classificació el partit va ser igualat en el qual es va poder veure dos estils de joc ben oposats: el tricolor d'ordre defensiu, lluita i atac directe contra l'estilisme i el toc dels de Jorge Vargas, que a més van imprimir una forta pressió a tota la pista i van convertir el duel en una batalla física, de contacte i lluita constant.

En aquestes circumstàncies és evident que l'Hotels Plaza se sentia còmode i, almenys en la primera part, Aitor no va haver d'aplicar-se a fons. En alguna errada puntual intentant jugar la pilota al darrere, algun xut tirant de pissarra i un colze a colze amb Kiko que va resoldre amb èxit el meta tricolor.

L'equip de De la Rosa va portar més verí sortint al contraatac, tot i que l'1-0, obra d'Emil, va ser mitjançant una falta al minut 4. Nacho va trepitjar la pilota i l'internacional romanès va sorprendre Garrido amb un tir ras, potent i col·locat. Diego (7') i Jona (15') no van encertar sols davant el porter i amb el gol d'Emil es va arribar al descans.

El Martorell va girar la truita en la reanudació en només un minut. Al 22 Jordi va xutar creuat i sense gaire fe de lluny però la pilota va tocar en Emil i va entrar pel primer pal. Segons després Julio rebia de Peramos i feia el 2-2. Un altre minut elèctric, del 29 al 30, va redreçar la situació. El 2-2 el va fer Cabinho, amb la canya al segon pal i el tercer Soty, de xut creuat culminant una contra.

Quedaven deu minuts i el partit va ascendir notòriament en revolucions. Al 33 Cintu va dirigir una contra en dos contra un i a prop de l'àrea, quan Emil i Aitor buscaven aturar-lo va assistir a Jordi i aquest va marcar a plaer. Més es complicaria la situació per a l'Hotels Plaza perquè al minut 34 Emil va veure la segona groga, va ser expulsat i en superioritat numèrica el Martorell va fer el 3-4, obra de Jordi.

Amb el gol visitant l'Hotels va re cuperar la igualtat numèrica i a 58 segons per al final Nacho, de falta, va fer esclatar el deliri a la grada amb el 4-4. El final, envoltat d'una enorme tensió, va acabar amb Cabinho expulsat però de gols, ja se n'havien vist prous.