PUBLICITAT

La participació de Gutiérrez, lesionada, continua en l'aire

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

La participació en la Copa del Món de Soldeu de la número u de l'esquí andorrà, Mireia Gutiérrez, continua a dia d'avui en l'aire per la fractura d'omòplat que va patir a mitjan desembre passat. La ‘Mimi' ha estat tota aquesta setmana realitzant-se proves per veure com evoluciona la lesió i la Federació Andorrana d'Esquí, que encara no la descarta, dilluns explicarà quin és l'estat de l'esquiadora tricolor.

A nivell de competició Roger Vidosa va acabar ahir el 33è en la supercombinada de Copa del Món a Wengen (Suïssa) amb 57 punts, més de la meitat de la mitja que té de 124,77. La prova va servir per puntuar també en descens, en el qual amb el 31è millor registre va sumar 71,89, xifra molt llunyana als 44,37 que té.

Kevin Esteve va reaparèixer ahir a Val d'Isère amb un 52è lloc en el supergegant però no millora la puntuació i Nil Ruíz i Marc Oliveras no van poder acabar la primera mànega.

Per últim destacar Gabriel Barios –27è–, Àxel Esteve –41è– i Robert Solsona –44è– en un supergegant a Pila vàlid per al Nacional Italià i en biatló Laura Soulié va ser la 31a en l'esprint de 7,5 km. a Nove Mesto (Txèquia) en la cinquena prova de Copa del Món.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT