PUBLICITAT

Els dos ferits greus en l'accident entre Soldeu i Bordes d'Envalira pateixen politraumatismes

  • Estan ingressats a Meritxell i seran sotmesos a intervenció quirúrgica
  • Un tercer ha estat donat d'alta i una dona presenta un traumatisme facial
EL PERIÒDIC 
CANILLO


13072010 accident canillo
L'autobús i el cotxe accidentat, aquest matí. Foto: ANA
L'Hospital Nostra Senyora de Meritxell ha informat que els dos ferits greus en l'accident d'aquest dimarts entre Soldeu i Bordes d'Envalira pateixen politraumatismes, requereixen intervenció quirúrgica i el seu pronòstic és greu. D'una banda, la dona de 54 anys que respon a les inicials C. R. està sent intervinguda aquest dimarts al migdia, mentre que el noi de 19 anys, E. C., passarà pel quiròfan en les pròximes hores. Dels altres dos ingressats al centre hospitalari, que viatjaven en l'autobús, un d'ells ja ha estat donat d'alta, i la dona de 74 anys, T. X. C., presenta un traumatisme facial i també serà intervinguda aquest dimarts, tot i que el seu pronòstic no és greu.
Els testimonis han explicat que el vehicle circulava en direcció al Pas de la Casa i hauria envaït el carril contrari xocant contra l'autobús, que anava en direcció a Soldeu. L'accident s'ha produït a la CG-2, que ha estat tallada en els dos sentits de la marxa, ocasionant importants retencions. Els fets han passat abans de les 9 hores del matí i fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Bombers, del SUM, de la Policia i dels agents de circulació.
L'accident ha tingut lloc al voltant de les 8.30 al punt quilomètric 19,75 de la CG-2, a l'alçada de Bordes d'Envalira. Segons ha informat el Cos de Policia, un Fiat amb matrícula francesa que circulava en direcció a Pas de la Casa ha envaït el carril contrari per causes a determinar i ha xocat frontalment amb un autobús de la Cooperativa Interurbana que circulava pel carril contrari.
L'autobús, que portava quatre passatgers, a més del conductor, ha quedat aturat al voral de la carretera contra una senyalització vertical, mentre que el turisme ha quedat molt malmès al mig de la calçada. Els Bombers han hagut d'excarcerar el vehicle per alliberar els seus dos ocupants, la conductora de 54 anys i el passatger de 19 anys, tots dos de nacionalitat francesa i turistes al Principat.
Tal i com ha informat el Centre Nacional del Trànsit, la carretera ha estat tallada totalment durant dues hores, i la circulació no ha estat del tot restablerta fins a les 11.15 hores. S'han produït retencions en els dos sentits de la marxa, i en sentit Pas de la Casa la cua ha arribat fins a Incles.
El Cos de Bombers ha desplaçat fins al lloc dels fets les dues dotacions de Canillo i les dues dotacions que disposa al Pas de la Casa, i han necessitat al voltant d'una hora per alliberar les dues persones ferides.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT