PUBLICITAT

Coma es posa per davant de Despres a falta de dos dies

  • El català treu 1min 35 al pilot d'Arinsal i tot està per decidir al Dakar 2012
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cyril Despres Foto: EL PERIÒDIC

Aprofitant a la perfecció el tercer lloc en la graella de sortida, Marc Coma va protagonitzar ahir una excel·lent actuació en l'onzena etapa entre Arequipa i Nasca, amb 197 quilòmetres cronometrats. El català va sumar la seva cinquena victòria en aquest Dakar 2012 i el que és més important, va treure a Cyril Despres 3min 57s que li serveixen per recuperar el tro de la general per un marge 1min 35s.

Coma havia permès a Gerard Farrés acabar segon l'etapa de divendres perquè sabia que ahir el que obria pista era el pilot d'Arinsal i si l'atrapava, que era el més lògic i probable, recuperava el primer lloc. Així doncs el català va anar a fons sense que Despres ho pogués evitar, tot i que va assumir tot tipus de riscos per contrarestar l'estratègia del seu company de KTM i gran enemic pel títol. «Ha estat una de les especials més maques que he viscut al Dakar. Estic lluitant contra un pilot molt bo.

Es ràpid i astut», va lloar el resident sobre Marc Coma

A dos dies de l'arribada a Lima Despres només té una oportunitat real, avui, de tornar a revertir la situació, ja que ahir va ser quart i Coma obre pista. Una situació similar però a la inversa del duel que es va viure ahir i tenint en comtpe que demà són tan sols 20 quilòmetres d'especial Despres anirà a totes.

En la categoria de cotxes va guanyar l'etapa Robby Gordon i Stephane Peterhansel continua mantenint els prop de 20 minuts de marge respecte de Nani Roma. Els residents Bernard Errandonea i Isabelle Patissier no havien arribat al tancament de l'edició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT