PUBLICITAT

Dos ferits greus en un accident a les Bordes d'Envalira

  • L'accident s'ha produit a les 8:30 hores entre un turisme matrícula francesa i un autobus
  • Els ferits, ocupants del vehicle, han estat traslladats amb helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell
13072010 accident canillo
L'estat en el què han quedat el autobús i el vehicle, aquest matí.
Foto: ANA

EL PERIODIC
CANILLO


Un accident a Bordes d'Envalira, a la parròquia de Canillo, entre un vehicle amb matrícula francesa i un autobús de la Cooperativa Interurbana, ha ocasionat dos ferits greus, els ocupants del turisme, segons les primeres informacions. Tal com han confirmat els Bombers, els ferits han estat evacuats en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Els testimonis han explicat que el vehicle circulava en direcció al Pas de la Casa i hauria envaït el carril contrari xocant contra l'autobús, que anava en direcció a Soldeu. L'accident s'ha produït a la CG-2, que ha estat tallada en els dos sentits de la marxa, ocasionant importants retencions. Els fets han passat abans de les 9 hores del matí i fins al lloc de l'accident s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Bombers, del SUM, de la Policia i dels agents de circulació.
L'accident ha tingut lloc al voltant de les 8.30 al punt quilomètric 19,75 de la CG-2, a l'alçada de Bordes d'Envalira. Segons ha informat el Cos de Policia, un Fiat amb matrícula francesa que circulava en direcció a Pas de la Casa ha envaït el carril contrari per causes a determinar i ha xocat frontalment amb un autobús de la Cooperativa Interurbana que circulava pel carril contrari.
L'autobús, que portava quatre passatgers, a més del conductor, ha quedat aturat al voral de la carretera contra una senyalització vertical, mentre que el turisme ha quedat molt malmès al mig de la calçada. Els Bombers han hagut d'excarcerar el vehicle per alliberar els seus dos ocupants, la conductora de 54 anys i el passatger de 19 anys, tots dos de nacionalitat francesa i turistes al Principat. Els dos han resultat ferits greus i han estat evacuats en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell. Segons el Cos de Bombers, el primer diagnòstic fet al lloc dels fets indica que la dona, que ha estat la primera en ser evacuada, semblaria que pateix lesions internes, mentre que el noi hauria patit lesions a les cames.
Dels cinc ocupants de l'autobús, tres d'ells han resultat ferits lleus: un búlgar de 35 anys, una espanyola de 61 anys, tots dos no residents, i una resident espanyola de 74 anys. Segons un dels passatgers, que ha resultat il·lès, el vehicle ha envaït el carril contrari i ha xocat contra l'autobús sense que el seu conductor hagi pogut fer res per esquivar-lo.
Tal i com ha informat el Centre Nacional del Trànsit, la carretera ha estat tallada totalment durant dues hores, i la circulació no ha estat del tot restablerta fins a les 11.15 hores. S'han produït retencions en els dos sentits de la marxa, i en sentit Pas de la Casa la cua ha arribat fins a Incles.
El Cos de Bombers ha desplaçat fins al lloc dels fets les dues dotacions de Canillo i les dues dotacions que disposa al Pas de la Casa, i han necessitat al voltant d'una hora per alliberar les dues persones ferides.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT