PUBLICITAT

L'últim escoll per jugar la Copa a casa

  • Una victòria significaria avui jugar la final del torneig del KO al poliesportiu d'Andorra
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Eddie Cage tira a cistella Foto: EL PERIÒDIC

Només queda una última empenta abans de jugar la Copa Adecco LEB Plata. Una empenta, però, trascendental a nivell psicològic. Una victòria del River aquesta nit significaria finalitzar la primera volta com a líder i jugar la final del torneig del KO a casa, el pròxim 28 de gener.

El base uruguaià, Fede Bavosi, va indicar que guanyar és l'únic que val, però no per la situació actual sinó perquè «a casa sempre ho hem de fer, és igual el rival o la jornada». De fet va assegurar: «Veiem la Copa lluny, encara. Queda Tenerife i una setmana de descans».

Malgrat que el pròxim rival és penúltim, Joan Peñarroya va recordar les dificultats que va tenir el River per guanyar aquest equip fa menys d'un mes en el darrer partit del 2011, arribant als últims minuts amb un marcador ajustat: «Qualsevol sentiment de que el partit és fàcil ens fa recordar que ens va costar molt superar-los allà. A més cada setmana treballem per guanyar, sigui contra l'Araba o contra el Tenerife i si entres en relax és llavors quan s'escapen victòries que acabes trobant a faltar».

El Tenerife és l'equip amb més percentatge d'anotació global però tenen un punt feble que precisament és la clau de l'èxit del River: «No tot ho fan bé», va assenyalar Peñarroya, «en defensa de vegades es despista i nosaltres hem d'aprofitar aquests petits detalls». A nivell físic tot el vestidor està a disposició. També Ed Cage, que s'ha entrenat tota la setmana amb normalitat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT