PUBLICITAT

Ruíz supera Oliveras en el segon descens de Val d'Isère

EL PERIÒDIC
VAL D?ISÈRE I WENGEN

Nil Ruíz, que va utilitzar ahir la plaça de Copa d'Europa que va deixar Kevin Esteve –per una luxació en un braç– en el segon descens de Val d'Isère, va superar Marc Oliveras en la classificació. Ruíz, més preparat en disciplines tècniques, tampoc no va superar els 67,97 punts que té en aquesta disciplina. El 67è lloc aconseguit sobre uns cent participants li van fer obtenir-ne 73,76. Oliveras, 71è, en va sumar 76,13 que queden lluny dels 57,76 que té al rànquing.

A Wengen Vidosa de nou va prioritzar el reconeixement de la pista abans que marcar un bon temps i va acabar el 73 de 77 en el segon entrenament de descens previ a la supercombinada que hi ha avui de Copa del Món.

D'altra banda avui la delegació andorrana que va als Jocs Olímpics de la Joventut Olímpica 2012 ja ha marxat cap a Innsbruck. En esquí alpí Sara Raméntol farà amb Joan Verdú un supergegant, un gegant i un eslàlom i en surf de neu Maeva Estévez farà slope style i half pipe i Ian Serra half pipe. Els Jocs comencen avui i acaben el 22 de gener.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT