PUBLICITAT

Els treballadors de RTVA proposen rebaixar la despesa sense necessitat de fer acomiadaments

  • Royo ha dit que resten a l'espera de la resposta governamental a la seva proposta
12012012_atv
Un càmera d'ATV.
Els representants dels treballadors d'Rtvasa s'han reunit aquest dijous al matí durant una hora i mitja aproximadament amb el cap de Govern, Toni Martí. Segons ha explicat el delegat de personal de la parapública, Carles Royo, els treballadors han traslladat a Martí la seva proposta per rebaixar la despesa de l'ens audiovisual respectant la totalitat dels llocs de treball. Sense voler entrar en més detalls, Royo ha dit que resten a l'espera de la resposta governamental a la seva proposta.

La reunió ha durat aproximadament una hora i mitja i, segons ha declarat Carles Royo, els treballadors han fet arribar al cap de Govern les seves propostes de rebaixa de la despesa "sense que afecti el personal", és a dir, sense que es produeixi cap acomiadament en la línia de la defensa del manteniment del 100% de la plantilla que reivindiquen els treballadors de la parapública.

Royo no ha volgut entrar més al detall respecte el document amb les propostes que han lliurat al cap de Govern, ni aquest tampoc l'ha publicitat. Es tracta d'unes propostes que el mateix Toni Martí havia demanat en una primera trobada el passat dia 2 de gener i en la qual els havia apressat a presentar-les perquè durant el mes de gener vol enllestir les retallades a l'ens parapúblic que han de suposar una rebaixa del 16% de la despesa.

Després d'aquesta reunió no hi ha prevista cap altra trobada entre representants de treballadors i el cap de Govern, i passa a ser de nou el director d'Rtvasa, Jordi Marticella, l'interlocutor amb el personal.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT