PUBLICITAT

Areny qualifica Alís de "dictador"

  • L'exconsellera de Cultura i Social d'Encamp critica que es "llencessin diners en vacances per una colla de consellers"
11012012_areny
Olga Areny, exconsellera de Cultura i Social del Comú d'Encamp, entre l'excònsol major, Miquel Alís, i l'actual president del grup parlamentari socialdemòcrata, Jaume Bartumeu. Foto: EL PERIÒDIC
L'exconsellera de Cultura i Social del Comú d'Encamp, Olga Areny, ha lamentat aquest dimecres que l'excònsol Miquel Alís hagi fet pública la seva baixa del Partit Socialdemòcrata en una entrevista a RNA. Areny ha puntualitzat que ha pres la decisió "no per una rebequeria" sinó per l'actitud d'Alís i d'altres persones del partit, i l'ha acusat de ser un dictador, de no acceptar crítiques i de menysprear els actes culturals. També ha criticat que al Comú d'Encamp s'hagi fet despesa en viatges "costosos i inútils", lamentant que "abans de llençar diners en vacances per una colla de consellers, potser ens podíem haver estalviat apujar els preus de les guarderies".

Areny s'ha mostrat molt molesta amb l'excònsol major Miquel Alís i ha explicat alguns dels motius pels quals ha deixat la militància del Partit Socialdemòcrata. En aquest sentit, considera que Alís ha volgut fer creure que la decisió era una rebequeria per no poder portar a terme algunes activitats, quan no ha estat així.

L'exconsellera d'Encamp assegura que era perfectament conscient que les finances no permetien encabir-ho tot, i ha fet públic que del que es queixava era "de la profunda indiferència i menyspreu que el cònsol ha mostrat durant aquest mandat envers els actes culturals", posant de manifest que ella gairebé sempre va assistir sola als actes de cultura i que va treballar tant o més que els consellers de ple temps.

Areny ha anat més enllà i ha denunciat viatges "costosos i inútils" que haurien fet alguns consellers per fer "vacances", i que si no s'haguessin fet potser no s'haguessin hagut d'apujar els preus de les guarderies.

L'exconsellera ha lamentat que Alís no li fes cas quan intentava explicar-li que la ciutadania criticava certes actuacions del Comú, i en aquest sentit considera que el poble li ha demostrat a les urnes, ja que assegura que la derrota no té res a veure amb la crisi ni amb la voluntat de canvi, sinó que "Encamp ha votat en contra del Sr. Alís".

En la carta que ha fet arribar als mitjans, Areny explica que "el Miquel d'ara és molt diferent del que vaig conèixer al primer mandat" i que ha empitjorat amb el temps, anomenant qualificatius com tossuderia i prepotència. Areny afegeix que "al Sr. Alís estava prohibit portar-li la contrària, o avisar-lo de coses que no es feien bé". Per aquest motiu, l'exconsellera pensa que "un cònsol ha de ser un líder, el que vaig conèixer al primer mandat, no un dictador que no ha sabut parar certes actuacions que ell mateix veia que se li escapaven de control".

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT