PUBLICITAT

Primera recopilació del dret processal civil del Principat d'Andorra

  • El llibre vol ser una eina de consulta per a professionals i estudiants
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
El llibre en format digital Foto: ANA

La Universitat d'Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà van presentar ahir el llibre Dret processal civil del Principat d'Andorra,un encàrrec que fa més de deu anys va fer el professor de la Universitat Autònoma de Barcelona Lluís Puig-Ferriol i que recull les lleis i la jurisprudència apareguda en aquest àmbit fins al 2010. El motiu de la tardança, segons va explicar la coordinadora del recull, Carmen Navarro, ha estat «la dificultat de coordinar aquesta publicació ja que a Andorra no hi ha una llei processal civil», i per tant, «hem hagut de basar-nos en lleis disperses i antigues i amb les sentències que han establert jurisprudència»; un fet que ha complicat especialment la recopilació de la informació.

Així doncs, finalment s'ha pogut realitzar el que havia de ser «el manual de referència del Postgrau de dret andorrà», quan fa deu anys el catedràtic Puig - Ferriol va fer l'encàrrec. L'objectiu d'aquest llibre, però, no és tan sols que sigui una eina de consulta tan per els estudiants, sinó també per tots els professionals i interessats en la matèria. La coordinadora espera que sigui d'utilitat ja que «conté tota la jurisprudència actualitzada fins al 2010».

Com a novetat en aquesta edició, i amb l'objectiu de fer el màxim accessible possible la publicació, s'ha editat per primer cop en format de llibre digital per ser consultat a través d'ordinadors i dispositius mòbils.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT