PUBLICITAT

La Pirena 2012, més internacional que mai

  • La cursa de múixing, que trepitjarà terreny andorrà de l'1 al 3 de febrer, tindrà més del 50% de participants estrangers
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un dels competidors de la Pirena 2011, en l'etapa de Grau Roig Foto: el periòdic

La Pirena Advance és una competició amb un prototipus de corredor de nivell adquisitiu modest però tot i això prospera cada any que passa i malgrat la crisi econòmica que afecta a tots els sectors –també l'esportiu– manté un creixement en les inscripcions. L'edició del 2012, que començarà el 22 d'aquest mes i passarà per Andorra de l'1 al 3 de febrer amb les tres etapes de sempre a Soldeu, Grau Roig i Naturlàndia, tindrà més del 50% de participació estrangera amb representants de Txèquia, Alemanya, França, Gran Bretanya, Suïssa, Holanda i Polònia.

A nivell espanyol n'hi hauran 26 i un total de més de 50. Una altra tendència marcada en les últimes edicions és la progressió ascendent pel que fa a la presència de dones. Fins a onze s'han inscrit en la que serà la 22a edició. D'Andorra no hi han representants, però sí equips com el Grandvalira, Andorra i Naturlàndia.

«FALTA NEU» / El director de la cursa, Pep Parès, no va amagar una realitat que ara per ara manté alerta a l'organització: «Falta neu», va reconèixer sense embuts. «Tal i com està tot podríem fer una Pirena més senzilla però també és cert que esperem nevades en els pròxim dies que podem fer millorar la situació».

La Pirena també s'ha posat a l'alçada de les noves tecnologies. Twitter, Facebook... i més difusió en les televisions tant autonòmiques com estatals i internacionals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT