PUBLICITAT

El Palau de Gel incrementa un 20% els usuaris durant el Nadal

  • L'objectiu de la infraestructura al 2012 és incrementar un 3% el volum de negoci
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Usuaris patinen a la pista de Gel del Palau Foto: EL PERIÒDIC

El Palau de Gel fa una bona valoració del volum de clients que ha tingut durant el període nadalenc, ja que ha incrementat un 20% els passatges de la pista de gel. També l'activitat de kàrting sobre gel ha registrat una molt bona acceptació. S'ha dut a terme cada dia i amb totes les places completes. Si bé habitualment era la primera setmana entre Nadal i Cap d'Any la que registrava més visitants, aquest any sembla que s'ha invertit la tendència. Aquestes xifres complementen els bons resultats que ja es van assolir pel pont de la Puríssima, quan tot i que el nombre de visitants al país va ser menor a causa de la falta de neu, el Palau de Gel va poder igualar els resultats del 2010.

El director del Palau de Gel, David Caubet va explicar a l'ANA que un dels clients a l'alça és el rus, que a més està molt ben valorat perquè es mostra molt disposat a contractar activitats i serveis complementaris a l'entrada a la pista.

L'objectiu del Palau de Gel per aquest any és incrementar el volum de negoci un 3%, cosa que es pot aconseguir mantenint el nombre dels clients de la pista de gel i augmentant les activitats de nit, com són el kàrting sobre gel, i la novetat d'aquest any, el làser combat sobre gel. Durant el període nadalenc ja s'han fet tres sessions d'aquesta activitat.

També són novetat el jardí de gel, amb jocs per als infants, i la iniciació al cúrling, una iniciativa pensada perquè juguin conjuntament pares i fills. Pel que fa a la piscina, aquest any s'ha volgut tornar a potenciar l'activitat de caiac polo, per jugar a waterpolo amb aquesta embarcació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT