PUBLICITAT

Els nous i els vells

  • Quatre opcions en un únic Consell: recuperar cadira, descobrir-la, intercanviar-la o mantenir-la
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Minguillón i Ferrer voten, ahir Foto: EL PERIÒDIC

El nou Consell d'Andorra la Vella és d'allò més dispar. Hi ha una mica de tot. Alguns que ja tenen llarga experiència en exercir el seu càrrec, com és el cas de la cònsol, que va viure la sessió amb total normalitat. D'altres que ahir, amb certs nervis, s'asseien a la cadira de la sala per primera vegada, com Cornella. Tan nou era tot que fins i tot marxava sense atendre als mitjans de comunicació: Desconeixia aquesta tradició.

També n'hi havia que redescobrien les sensacions d'un Consell de Comú, com Torralba. Han estat vuit anys de parèntesi. Ara santornem-hi, però des de l'oposició.

Encara no s'han acabat les opcions. El nou Consell també ofereix polítics que s'han mogut de cadira. El cònsol menor tenia fins ara una panoràmica més lateral de la sessió. Ara és totalment central. Aquesta mateixa situació, però a la inversa, és la que viu el conseller del PS, Josep Vila.

I finalment, també n'hi ha que la perspectiva l'han canviat 180 graus. Abans asseguda a les cadires del públic, ara asseguda a la cadira de consellera de Cultura i Participació Ciutadana. Parlem de Rabadà.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT