PUBLICITAT

L'Espai proposa nous tallers de ciència i cultura oriental

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns padrins segueixen un curs d'informàtica a l'Espai Foto: O. M.

La Fundació Crèdit Andorrà ha incorporat propostes sobre ciència i cultura oriental a la nova temporada de cursos, tallers i xerrades per a la gent gran, que se sumen a l'oferta d'activitats de l'Espai. Les persones interessades en alguna de les activitats ja es poden inscriure trucant al telèfon de l'Espai (86 80 25) o adreçant-se a les instal·lacions (situades al c/ Josep Viladomat, 17, 1r, d'Escaldes-Engordany). L'any 2011 es van registrar un total de 955 inscripcions als diversos cursos i tallers de l'Espai.

Les principals novetats de la temporada 2012 fan referència als nous tallers per a un envelliment saludable i les xerrades Les aparences enganyen, amb experiments científics per enganyar el cervell, i La cultura tradicional de l'Extrem Orient, sobre filosofia i pràctiques que ajuden a desenvolupar la consciència i consolidar un sistema integral de salut.

La programació manté els cursos i tallers basats en noves tecnologies, com són els d'iniciació i ampliació a la informàtica, Power Point, Facebook, fotografia digital i maquetació de publicacions. A més, l'oferta es completa amb un taller de teatre i una xerrada sobre temes jurídics que poden ser d'interès per al col·lectiu de gent grancom l'herència, l'arrendament i la propietat.

L'organització de totes aquestes activitats va a càrrec de la Fundació Crèdit Andorrà i compta amb la col·laboració de l'Associació de Gent Gran Voluntària (AVIM), un col·lectiu de voluntaris que dóna suport als alumnes perquè puguin seguir més fàcilment les explicacions dels monitors de cada curs i taller.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT