PUBLICITAT

Font i Sala obren distància en la segona cita de les G.Series BPA

  • El defensor del títol, Marc Gutiérrez, venç en la categoria reina i s'apropa a la part alta
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
El Ford RS de Ferran Font derrapant en la segona cita, dissabte a la nit. Foto: POOL SANTAMARÍA

Amb una pista en impecables condicions revestida d’una gruixuda i dura capa de gel, la segona cursa de les G.Series BPA 2012 al Grandvalira Circuit del Pas va ser testimoni del domini absolut d’un extraordinari Marc Gutiérrez (Citroën C4 Evo II), el defensor del títol, que va ser acompanyat en el podi tant en els entrenaments, com en les sèries i les finals, per Ferran Font (Ford RS G) i David Arroyo (Peugeot Evo II).
D’aquesta manera Gutiérrez s’apropa més al títol després dels problemes mecànics que van entelar la seva participació en la primera cita. Amb 57 punts ja és cinquè a 23 del líder, Font, a onze d’Arroyo i a sis del tercer calaix del podi que ocupa Oriol Ribalta (Peugeot EVO III).

FRANCESC GUTIÉRREZ ES RETIRA /
D’altra banda la primera sèrie de la cita va tenir conseqüències negatives per a Francesc Gutiérrez (Seat Ibiza),  que havia guanyat la primera cita de les G.Series BPA, que va trencar una mangueta a lafinal de recta i, una vegada detingut, va ser envestit per Ribalta i el cotxe no va poder ser arreglat, per la qual cosa es va haver de retirar.
La categoria de dues rodes motrius va mantenir la tònica habitual de totes les curses, amb una extraordinària i constant rivalitat en pista. Alfons Marticella (Peugeot 205) va ser el sorprenent vencedor de la primera sèrie avantatjant a Joan Sala (VW Golf) i a Toni Galimany (Opel Kadett), en un bonic mà a mà entre pilots de diferents mecàniques.
La segona sèrie veia el domini del Golf de Simó Sala, amb Christian Sifres i Joan Sala a continuació.
I en la final, de nou molt disputada, es va imposar Marticella, que puja al tercer lloc de la general a tan sols un punt de Simó Sala i a quinze del líder, Joan Sala.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT